Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta birinin iyileşmesini görmek

Rüyada hasta birinin iyileşmesini görmek

Rüyada hasta birinin iyileşmesini görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada hasta birinin iyileşmesini gördüyseniz:

  • Acelecilikten kaçınmanız, sonuçlara ulaşmanızı hızlandırabilir.

Rüyada hastanın iyileşmesi görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada hasta insanı iyileşmiş görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, zor günlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada hasta insanın iyileştiğini görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada hastayı iyileştirmek nimetin çoğalacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, kendisine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir hastanın iyi olduğunu görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine rivayet eder.

Rüyada hasta babasını iyileşmiş görmek anne babaya müjde verileceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta bir insanı iyi görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, böyle işlere kalkışacağına yorulur.

Rüyada hastayken iyileştiğini görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, ekonomik olarak kalkınacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments