Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta bakmak

Rüyada hasta bakmak

Rüyada hasta bakmak yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, borçlarının da kapanacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, saygın biri haline geleceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta bakmak gördüyseniz:

  • Haraketlerinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada hastalara bakmak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, zorlukların günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada yatalak hasta bakmak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada bir hastaya bakmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta çocuğa bakmak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada hasta bakmak sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına yorulur.

Rüyada hasta bebek bakmak kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hastaya bakmak kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, malvarlığının artacağına işaret eder.

Rüyada hastanede hasta bakmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments