Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta birini yaşarken görmek

Rüyada hasta birini yaşarken görmek

Rüyada hasta birini yaşarken görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, zorlukların artacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına yorulur.

Rüyada hasta birini yaşarken gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da eğitiminizi ilgilendiren konularda bir atılımda bulunmadan önce, sizi nelerin tetiklediği üzerinde düşünmelisiniz.

Rüyada yaşayan birini hasta görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta birini yaşarken görmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet eder.

Rüyada yaşayan birinin öleceğini duymak sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşayan insanın mezarını görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine rivayet eder.

Rüyada yaşayanı ölmüş görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada balığı yaşatmaya çalışmak rahat yaşayacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına alamet eder.

Rüyada yaşayan babayı görmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yaşayan birini ölmüş sonra dirilmiş görmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments