Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşayan birini hasta görmek

Rüyada yaşayan birini hasta görmek

Rüyada yaşayan birini hasta görmek sorunların ve sıkıntıların artacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, mutluluğunun büyüyeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşayan birini hasta gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu kendinize çok fazla sorun etmeyin.

Rüyada hasta birini yaşarken görmek ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada yaşayan birini hasta görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşayan birinin ölüm haberini duymak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına rivayet eder.

Rüyada yaşayan birinin kabrini görmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalettir.

Rüyada yaşayan ölüler görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada yaşayan birinin öldüğünü haber almak uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşayan anneyi ölmüş görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine alamet eder.

Rüyada balığı yaşatmaya çalışmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments