Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir hastanın iyi olduğunu görmek

Rüyada bir hastanın iyi olduğunu görmek

Rüyada bir hastanın iyi olduğunu görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada bir hastanın iyi olduğunu gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken önemli bir iş veya bir görüşme olabilir.

Rüyada hasta insanın iyileştiğini görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına inanılır.

Rüyada bir hastanın iyileştiğini görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, rahat bir nefes alacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada bir hastayı iyi görmek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada hasta yakınını iyi görmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hastayı iyileştirmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına yorulur.

Rüyada hasta birinin iyileşmesini görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işarettir.

Rüyada ağır hastanın iyileştiğini görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada ağır hastayı iyileşmiş görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments