Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta asker görmek

Rüyada hasta asker görmek

Rüyada hasta asker görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, kafa dinleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta asker gördüyseniz:

  • Aşırı sinirli ya da zihinsel dağınıklık içinde olabileceğiniz gibi, fiziksel olarak aşırı dinçsiniz yani riske açık olabilirsiniz.

Rüyada hasta asker görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, zorluklarını aşmayı bileceğine inanılır.

Rüyada askere tekrar gitmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada asker arabası görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, ortak edineceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin askere gitmesini görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çanakkale askerlerini görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker olmak savaşmak kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşi askere göndermek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına alamet eder.

Rüyada amerikalı asker görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments