Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amerikalı asker görmek

Rüyada amerikalı asker görmek

Rüyada amerikalı asker görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada amerikalı asker gördüyseniz:

  • Hayatınızda heyecana ihtiyaç var.

Rüyada yeşil üniformalı asker görmek donatacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını asker kıyafetiyle görmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasını askerde görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini askere uğurlamak tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada koşan asker görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok fazla asker görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, prestij kaybı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada askere ağlamak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine delalettir.

Rüyada asker tarafından öpülmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments