Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin askere gitmesini görmek

Rüyada sevgilinin askere gitmesini görmek

Rüyada sevgilinin askere gitmesini görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, rahatlayacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin askere gitmesini gördüyseniz:

  • Uzun süredir beklediğiniz bir haber sevindirici bir neticeyle size ulaşınca memnun olacaksınız.

Rüyada sevgiliyi askere giderken görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına yorulur.

Rüyada asker sevgili görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, beklentilerinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada askerdeki eski sevgiliyi görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi askere yollamak büyük atılımların yapılacağına, lüks içinde olacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi asker olarak görmek evliyse çocuk sahibi olacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi askere göndermek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına delalettir.

Rüyada sevgilisini askere göndermek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin askerden geldiğini görmek ettikleri duanın kabul olacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments