Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasarlı ev görmek

Rüyada hasarlı ev görmek

Rüyada hasarlı ev görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, dedikodu edeceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına işarettir.

Rüyada hasarlı ev gördüyseniz:

  • İlişkileri veya diyalogları zorlamamakta fayda var.

Rüyada hasarlı ev görmek aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayı hasarlı görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine işarettir.

Rüyada evinin hasar gördüğünü görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasarlı araç görmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasarsız deprem görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada hasarlı bina görmek kötü günlerinden kurtulacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, güzel zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasarlı araba görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada arabanın hasarlı olduğunu görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments