Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasarlı araba almak

Rüyada hasarlı araba almak

Rüyada hasarlı araba almak işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, rızkının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasarlı araba almak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız yakın hissettiğiniz bir kişiyle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada araba hasarı görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada hasarlı araba almak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasarlı araba görmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada arabayı hasarlı görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabada hasar görmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine delalettir.

Rüyada hasarsız deprem görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına rivayet eder.

Rüyada arabanın hasarlı olduğunu görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine rivayet eder.

Rüyada hasarlı ev görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, kısmetlerinin artacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments