Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayı hasarlı görmek

Rüyada arabayı hasarlı görmek

Rüyada arabayı hasarlı görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, masa başı bir işe gireceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına delalet eder.

Rüyada arabayı hasarlı gördüyseniz:

  • Bazı emeklerinizin boşa gittiğini ya da tam olarak kaybettiğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada arabada hasar görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada araba hasarı görmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasarlı araba görmek heveslerinin de azalacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada arabayı hasarlı görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına yorulur.

Rüyada hasarlı araba almak adımlarını daha sağlam atacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada evinin hasar gördüğünü görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada evini hasarlı görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada hasarlı bina görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, mutluluktan havalara uçulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments