Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin hasar gördüğünü görmek

Rüyada evinin hasar gördüğünü görmek

Rüyada evinin hasar gördüğünü görmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, derde ve kedere düşeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada evinin hasar gördüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Rüyada evinin hasar gördüğünü görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine işaret eder.

Rüyada evini hasarlı görmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, imkânsızı başaracağına işaret eder.

Rüyada hasarsız deprem görmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada hasarlı araba görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına işarettir.

Rüyada araba hasarı görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasarlı ev görmek herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına delalet eder.

Rüyada hasarlı araç görmek maddi gücünün azalacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada hasarlı bina görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments