Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasarlı araç görmek

Rüyada hasarlı araç görmek

Rüyada hasarlı araç görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, yaşadığı stresin biteceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, ters giden olayların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada hasarlı araç gördüyseniz:

  • Eviniz veya işinizle ilgili konularda duygusal kısıtlamalar nedeniyle bazı kararlar alabilirsiniz.

Rüyada hasarlı araç görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinin hasar gördüğünü görmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına işarettir.

Rüyada arabada hasar görmek üzgün ve hasta olacağına, elinin döneceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada hasarlı araba görmek Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada araba hasarı görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada hasarsız deprem görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, böylece yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada hasarlı bina görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine inanılır.

Rüyada arabanın hasarlı olduğunu görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments