Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salıncak kurmak

Rüyada salıncak kurmak

Rüyada salıncak kurmak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine rivayet eder.

Rüyada salıncak kurmak gördüyseniz:

  • Sonlandırılması gereken konular varsa sonlanabilir.

Rüyada salıncak kurmak bazı sıkıntılara düşeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını salıncakta görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada salıncak sallamak hileli durumlarla karşılaşılacağını, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada birinin salıncaktan düştüğünü görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada salıncağa binmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına inanılır.

Rüyada boş salıncak görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta salıncak görmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada salıncakta uyumak patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments