Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hareme girmek

Rüyada hareme girmek

Rüyada hareme girmek yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, aradaki buzları eriteceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, işinden evine gidip geleceğine delalettir.

Rüyada hareme girmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda, fazla şikayet etmeksizin belli düzenlemeler yapılması gerekiyor olabilir.Çevrenizde değişiklik yapmanızı sağlayacak fırsatları kaçırmamalısınız.

Rüyada hareme girmek gelirinin de artmayacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada harem görmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada harem kurmak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, geçecek güzel bir ömre yorulur.

Rüyada haremi şerifi görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, bol bol moral depolanacağına delalet eder.

Rüyada birini öldürmek hapse girmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada kışın denize girmek hayırlı işlere imza atacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada kapı açıp içeri girmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, herkesin takdirini toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlığa girmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments