Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hareket eden heykel görmek

Rüyada hareket eden heykel görmek

Rüyada hareket eden heykel görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayallerin yarıda kalacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya delalettir.

Rüyada hareket eden heykel gördüyseniz:

  • Kendinizi daha fazla düşünmeniz sevdiğiniz ile aranızdaki olumlu diyaloğu bozabilir.

Rüyada hareket eden heykel görmek aniden evlilik kararı alacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalet eder.

Rüyada hareket eden ev görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, endişelerin sona ereceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada hareket eden yılan görmek ortağından ayrılacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına işaret eder.

Rüyada hareket eden otobüs görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, fırsatların elden kaçacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hareket eden yıldız görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada konuşamamak hareket edememek ticaret ehli olacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada hareket edememek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada hareket edemediğini görmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, karasızlık yaşayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments