Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haram meyve yemek

Rüyada haram meyve yemek

Rüyada haram meyve yemek üzüntülerin sona ereceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, işlerin düze çıkarılacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada haram meyve yemek gördüyseniz:

  • Bir yolculuk veya seyahat beklenmedik kararlar almanıza neden olabilir.

Rüyada haram meyve yemek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, işinden evine gidip geleceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada haram erik yemek deyim yerindeyse elinin döneceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada haram et yemek isteklerinin gerçekleşeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada haram bir şey yemek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada haram mal yemek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına inanılır.

Rüyada haram yemek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, önemli işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada harama bakmamak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada harama bakmak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments