Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haram bir şey yemek

Rüyada haram bir şey yemek

Rüyada haram bir şey yemek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, bir fitne çıkarmaya, bunu şeref sayacağına alamet eder.

Rüyada haram bir şey yemek gördüyseniz:

  • Herkes size yardım edecek durumda olmasa da, siz yalnız başınıza ilerleyebilecek konumdasınız.

Rüyada haram bir şey yemek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada haram erik yemek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına inanılır.

Rüyada haram mal yemek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada haram meyve yemek yaşam enerjisini geri kazanacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada haram et yemek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, karın artacağına işarettir.

Rüyada haram yemek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada hak haram etmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine tabir olunur.

Rüyada haram etmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, örnek insan olacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments