Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haram para kazanmak

Rüyada haram para kazanmak

Rüyada haram para kazanmak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada haram para kazanmak gördüyseniz:

  • Dikkatini çekmek istediğiniz kişiler varsa, daha çok çalışmanız gerekiyor.

Rüyada haram para kazanmak ticaretinin de hızlanacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına inanılır.

Rüyada haram para görmek parasının her geçen gün artacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada haram para bulmak maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, talihin yüzlerine güleceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına delalettir.

Rüyada haram bir şey yemek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, canının sağ olacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada haram et görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada harama bakmamak sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada harama görünmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada harama bakmak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, kazancın günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments