Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada harama bakmamak

Rüyada harama bakmamak

Rüyada harama bakmamak bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, küfürlü söze, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına işaret eder.

Rüyada harama bakmamak gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koyabilirseniz, ileride pişman olmazsınız.

Rüyada haram et görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mescidi haramda namaz kılmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine işarettir.

Rüyada haramdan kaçınmak rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, ticaret hayatına atılacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına işaret eder.

Rüyada harama el uzatmak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine inanılır.

Rüyada hakkını haram etmek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, işlerinin hızlanacağına alamet eder.

Rüyada haram erik yemek işlerin günden güne kötüleşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada haram yememek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada harama görünmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments