Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada harabe köy görmek

Rüyada harabe köy görmek

Rüyada harabe köy görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, maddi zarar edeceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada harabe köy gördüyseniz:

  • Atacağınız her adımı iyi hesaplayın, tedirginlik hissedebilirsiniz.

Rüyada harabe köy görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine işarettir.

Rüyada evi harabe görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, huzur ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıkık harabe görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, derde ve kedere düşeceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine delalet eder.

Rüyada efes harabelerini görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada işyerini harabe görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada harabe görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına rivayet eder.

Rüyada eski harabe bir ev görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine yorulur.

Rüyada harabe bir yer görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments