Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada harabe bir yer görmek

Rüyada harabe bir yer görmek

Rüyada harabe bir yer görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, rızkının genişleyeceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalettir.

Rüyada harabe bir yer gördüyseniz:

  • Karışık durumların ortasında getireceğiniz çözümler, yaratıcılığınızın da artması anlamına gelebilir.

Rüyada harabe yer görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada harabe bir yer görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına inanılır.

Rüyada işyerini harabe görmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, insanlardan uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada harabe eve taşınmak bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada evini harabe görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine tabir olunur.

Rüyada harabe işyeri görmek kazancının eksilmeyeceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına rivayet eder.

Rüyada evinin harabe görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına delalet etmektedir.

Rüyada harabe kilise görmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments