Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapse gireni görmek

Rüyada hapse gireni görmek

Rüyada hapse gireni görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hapse gireni gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme fırsatını kaçırmamalısınız.

Rüyada yeşil hap görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın birinin hapse girdiğini görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına işarettir.

Rüyada beyaz hap içmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, kendine geleceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada hap içtiğini görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, geleceğe dair planlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada bir yakının hapse girdiğini görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, zorlukların son bulacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada hapıs yatmak içinin rahatlayacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, sorumlulukların azalacağına işarettir.

Rüyada hapse gireceğini öğrenmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada birini hapse girmek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments