Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapse giren arkadaşını görmek

Rüyada hapse giren arkadaşını görmek

Rüyada hapse giren arkadaşını görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, hep dinç ve genç kalacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, belalardan korunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapse giren arkadaşını gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişilere yardım etmeniz durumunda olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada arkadaşının hapse girdiğini görmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını hapse girerken görmek hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşlarının hapse girdiğini görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, çok büyük zararlar edeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret eder.

Rüyada bir arkadaşının hapse girdiğini görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada hapse giren arkadaşını görmek evlerindeki huzurun artacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada hapse gireceğini bilmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bir tanıdığının hapse girdiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada hap çiğnemek maddi anlamda feraha ermeye, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments