Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile hissetmek

Rüyada hamile hissetmek

Rüyada hamile hissetmek amacına ulaşmayı başaracağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, kırgınlık yaşanacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile hissetmek gördüyseniz:

  • Olaylar iyice karışık bir hal alabilir.

Rüyada hamile olup bebeği hissetmek huzur ve şifa bulacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, bazı kayıplar olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile hissetmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini hamile hissetmek rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına delalettir.

Rüyada hamile olduğunu hissetmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada cinleri hissetmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada rüzgar hissetmek asla dert yüzü görmeyeceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalettir.

Rüyada yılan hissetmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yer sarsıntısı hissetmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, rızkının artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments