Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini hamile görüp sancı çekmek

Rüyada kendini hamile görüp sancı çekmek

Rüyada kendini hamile görüp sancı çekmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada kendini hamile görüp sancı çekmek gördüyseniz:

  • Sonra çok sıkıntı çekersiniz.

Rüyada kendini hamile görüp sancı çekmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına işarettir.

Rüyada hamile olmak sancı çekmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, itibar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile olup sancı çekmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, sorunlarının günden güne azalacağına tabir olunur.

Rüyada hamilelik sancısı çekmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, muradın olacağına alamet eder.

Rüyada hamile olmak ve sancı çekmek bazen de rahat geçeceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile sancısı çekmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada doğum sancısı çekmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doğum yapmak sancı çekmek üzüleceğine ve yıpranacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments