Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisi tarafından hamile görülmek

Rüyada birisi tarafından hamile görülmek

Rüyada birisi tarafından hamile görülmek hileli bir işle karşılaşılacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, rahata kavuşmaya, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada birisi tarafından hamile görülmek gördüyseniz:

  • Değişime açık olmalısınız.

Rüyada başkası tarafından hamile olarak görülmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına inanılır.

Rüyada birisi tarafından hamile görülmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada başkası tarafından hasta görülmek geçim kolaylığı yaşayacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına rivayet eder.

Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından ölmüş görülmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada başkası tarafından görülmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, yeni bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada hamile olduğunu görüp ağlamak aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu görüp doğum yapmak endişelerin ve korkuların geçeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments