Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olarak gelinlik giymek

Rüyada hamile olarak gelinlik giymek

Rüyada hamile olarak gelinlik giymek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine inanılır.

Rüyada hamile olarak gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı şeyleri istemese de, uzlaşmacı olmanız herkesin mutlu olmasını sağlayacak anlaşma zeminini hazırlayabilir.

Rüyada hamile olup gelinlik giymek eline geçen malları tutamayacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada hamileyken gelinlik giymek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, iflas edeceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine tabir olunur.

Rüyada hamile birinin gelinlik giydiğini görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada hamileyken gelinlik giydiğini görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada hamile olarak gelinlik giymek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının gelinlik giydiğini görmek hayatının bir anda renkleneceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile gelinlik giymek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hüsrana uğratacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlikli hamile görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments