Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamileyken gelinlik giymek

Rüyada hamileyken gelinlik giymek

Rüyada hamileyken gelinlik giymek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamileyken gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Gerçekleri araştırmanız veya gerçeklerle yüzleşmeniz daha doğru hareket etmenizi ya da kendi yararınıza anlaşmalar yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada hamile olarak gelinlik giymek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada hamileyken gelinlik giydiğini görmek hasretin ve özlemin biteceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına yorulur.

Rüyada hamile olup gelinlik giymek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile gelinlik giymek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına yorulur.

Rüyada hamile birinin gelinlik giydiğini görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada hamile kadının gelinlik giydiğini görmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına tabir olunur.

Rüyada hamileyken gelinlik giymek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına işaret eder.

Rüyada hamile birini gelinlikle görmek rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments