Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikli hamile görmek

Rüyada gelinlikli hamile görmek

Rüyada gelinlikli hamile görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, kazancın ikiye katlanacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, gönül yaralarının iyileşeceği, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine işarettir.

Rüyada gelinlikli hamile gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz varsa onda da eskisinden daha mutlu duruma girebilirsiniz.

Rüyada hamile kadını gelinlikle görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada hamile gelinlikli kadın görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olup gelinlik giymek kötü günler yaşayacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymiş hamile görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadının gelinlik giydiğini görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada hamile gelinlik giymek şansın yüzüne güleceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada hamileyken gelinlik giymek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada hamileyi gelinlikle görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments