Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olup gelinlik giymek

Rüyada hamile olup gelinlik giymek

Rüyada hamile olup gelinlik giymek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına işarettir.

Rüyada hamile olup gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Çok ağır bir tepki görebilirsiniz.

Rüyada hamile birinin gelinlik giydiğini görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına delalettir.

Rüyada hamile gelinlik giymek hastaysa şifa bulacağına, kısmetlerin artacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile olup gelinlik giymek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile olarak gelinlik giymek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının gelinlik giydiğini görmek hayırlı yollar keşfedeceğine, yanlış işlere girileceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamileyken gelinlik giydiğini görmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, işlerinde yenilikler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamileyken gelinlik giymek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada hamile birini gelinlikle görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, mevki edineceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments