Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızın hamile olduğunu görmek

Rüyada kızın hamile olduğunu görmek

Rüyada kızın hamile olduğunu görmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, birçok yeni fikir edinileceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, yeni bir ortama gireceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına inanılır.

Rüyada kızın hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Dostunuz olarak kabul ettiğiniz birisinin sizin hakkınızda yapmış olduğu bir dedikodu canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Rüyada bir kızı hamile bırakmak girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bekar bir kızın hamile olduğunu görmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, iş hayatında terfi alınacağına inanılır.

Rüyada hamile birinin kızı olduğunu görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına inanılır.

Rüyada bekar kızı hamile olarak görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini kıza hamile görmek zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, işinden geri kalacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına inanılır.

Rüyada bekar kızın kendini hamile olduğunu görmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada evlenmemiş kızını hamile görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada amca kızını hamile görmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments