Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik içinde hamile görmek

Rüyada gelinlik içinde hamile görmek

Rüyada gelinlik içinde hamile görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik içinde hamile gördüyseniz:

  • İşle ilgili sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Rüyada gelinlik içinde hamile görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada gelinlik giymiş hamile görmek kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile gelinlik giymek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına tabir olunur.

Rüyada hamile olup gelinlik giymek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine alamet eder.

Rüyada hamileyi gelinlikle görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada hamile gelinlikli kadın görmek ruhani önderlik yapacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, korkularının yok olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadının gelinlik giydiğini görmek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamileyken gelinlik giymek kısmetin ve talihin açılacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments