Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ham zeytin yemek

Rüyada ham zeytin yemek

Rüyada ham zeytin yemek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işarettir.

Rüyada ham zeytin yemek gördüyseniz:

  • Hareketi hayatın en önemli parçası olarak kabul eden insanlar için duygusal ilişkide renk çok önemlidir.

Rüyada ham zeytin yemek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada ham yeşil zeytin görmek düşmanlarının güçleneceğine, zorluklarını aşacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ham zeytin görmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine işarettir.

Rüyada ham karpuz yemek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ham çilek yemek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada ham armut yemek psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ham dut yemek çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada ham hurma yemek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments