Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ham yeşil zeytin görmek

Rüyada ham yeşil zeytin görmek

Rüyada ham yeşil zeytin görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, çok mutlu olunacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ham yeşil zeytin gördüyseniz:

  • Gereken çabayı göstermelisiniz.

Rüyada ham yeşil zeytin görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, huzura ve rahata kavuşacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ham zeytin yemek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada ham zeytin görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, istediği gibi yaşayacağına yorulur.

Rüyada ham kayısı görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına işaret eder.

Rüyada ham karpuz görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına alamet eder.

Rüyada hamster yavrusu görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, kucaklaşacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine inanılır.

Rüyada ham meyve toplamak hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada ham domates görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, işlerinin zarara uğrayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments