Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ham zeytin görmek

Rüyada ham zeytin görmek

Rüyada ham zeytin görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına rivayet eder.

Rüyada ham zeytin gördüyseniz:

  • Platonik aşklar dile gelebilir.

Rüyada ham yeşil zeytin görmek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada ham zeytin yemek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, iyiliğe ve güzelliğe rivayet eder.

Rüyada ham zeytin görmek donanımlı kılacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada ham meyva görmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, zorlukların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ham şeftali görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, bunu şeref sayacağına tabir olunur.

Rüyada ham meyve görmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına işarettir.

Rüyada ham elma görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, parasal krizler yaşanacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine tabir olunur.

Rüyada ham kavun görmek güzel ve önemli işler yapacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, zor durumda kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments