Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halının olmadığını görmek

Rüyada halının olmadığını görmek

Rüyada halının olmadığını görmek mutluluğunun artacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, güzel ve önemli işler yapacağına, korkularının sona ereceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına rivayet eder.

Rüyada halının olmadığını gördüyseniz:

  • Bazı alternatifler geçmişle bağlantılı olarak kendini tekrar edebilir veya bir ucu geçmişe dayanıyor olabilir.

Rüyada halının olmadığını görmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada saçlarının olmadığını görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada olup olmadığını anlamak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine inanılır.

Rüyada birinin kolunun olmadığını görmek işlerinde aksama olacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, keyfin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözünün olmadığını görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada sol kolunun olmadığını görmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına işaret eder.

Rüyada evinin kapısının olmadığını görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, para biriktirebileceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kollarının olmadığını görmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments