Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve yeni halı almak

Rüyada eve yeni halı almak

Rüyada eve yeni halı almak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve yeni halı almak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişiler veya ilginç kişilerle yapacağınız fikir alışverişleri bazı işleri yapış yönteminizde fark yaratabilir.

Rüyada eve yeni halı sermek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve yeni halı almak maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni halı görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına yorulur.

Rüyada yeni halı satın almak şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada yeni halı aldığını görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, günah ve suç işleyeceğine işarettir.

Rüyada yeni halı sermek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, dertlerin başlayacağına delalet eder.

Rüyada yeni yıkanmış halı görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına delalettir.

Rüyada yeni halı almak kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments