Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşini savunmak

Rüyada kardeşini savunmak

Rüyada kardeşini savunmak yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada kardeşini savunmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun bayanlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada kardeşini savunmak nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasını savunmak hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına yorulur.

Rüyada kendini savunmak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, sağlığın da bozulacağına alamet eder.

Rüyada birinin hakkını savunmak kazançsız işler peşinde olmaya, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada dinini savunmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini savunmak iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına işaret eder.

Rüyada dini savunmak hoşluklarla karşılaşacağına, ekmek bulamayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına rivayet eder.

Rüyada kendini savunmak için adam öldürmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, sorunlarının birken beş olacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments