Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü avukat görmek

Rüyada ünlü avukat görmek

Rüyada ünlü avukat görmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü avukat gördüyseniz:

  • Karşıt cinsten birisi sizi atlatabilir veya aldatabilir.

Rüyada ünlü avukat görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde avukat görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, sıkıntı yükleneceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada cübbeli avukat görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, büyük emekler vereceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada avukatla telefonda konuşmak hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada avukat bürosu görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada boşanma avukatı görmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, malının da hiç olacağına yorulmaktadır.

Rüyada avukat arkadaşını görmek onlara doyasıya sarılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, amaçlarına ulaşmaya rivayet etmektedir.

Rüyada avukata gitmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, ekmeğinin bereketleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments