Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacerül esved görmek

Rüyada hacerül esved görmek

Rüyada hacerül esved görmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, birlikte kâh ağlayacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, büyük işlere girileceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, sevdiklerini de koruyacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hacerül esved gördüyseniz:

  • Moralinizi fazla bozarsanız sevdiğiniz kimselere karşı kırıcı tutumlara girebilirsiniz.

Rüyada hacerül esvede el sürmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hacerül esved görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hacerül esvedi öpmek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına delalettir.

Rüyada esyalarını toplamak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine inanılır.

Rüyada esma hüsna okumak kendini garantiye alarak harekete edeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına işaret eder.

Rüyada esra eroluu görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada esmaül hüsna görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına inanılır.

Rüyada esortman almak önündeki engellerin ortadan kalkacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments