Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel giyimli kadın görmek

Rüyada güzel giyimli kadın görmek

Rüyada güzel giyimli kadın görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel giyimli kadın gördüyseniz:

  • Hayatınızda işiniz her şeyden önce geliyor.

Rüyada güzel giyimli kadın görmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel giyimli birini görmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına alamet eder.

Rüyada güzel giyimli insan görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel giyimli erkek görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını güzel giyimli görmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel giyimli bayan görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel giyimli insanlar görmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine delalettir.

Rüyada siyah giyimli kadın görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments