Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev satın almak istemek

Rüyada ev satın almak istemek

Rüyada ev satın almak istemek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, hayattan yana keyif bulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada ev satın almak istemek gördüyseniz:

  • Yaratıcı veya romantik planlar yapılabilir.

Rüyada ev satın almayı istemek gelir elde edeceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına delalettir.

Rüyada ev satın almak istemek varını yoğunu kaybedeceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işarettir.

Rüyada evlenmeyi istemek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına delalettir.

Rüyada ölüden ev istemek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni ev almak istemek zahmete düşeceğine, sözler sarf edeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev almak istemek istediği makama geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev almayı istemek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, bahtın açık olmasına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine delalettir.

Rüyada ev istemek ters giden işlerin düzeleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments