Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel çorap görmek

Rüyada güzel çorap görmek

Rüyada güzel çorap görmek çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına delalet eder.

Rüyada güzel çorap gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermek size zarar verebilir.

Rüyada güzel çorap giymek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel çorap görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, işlerini hafifleteceğine delalet eder.

Rüyada çift çorap giymek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Rüyada iki çorap üst üste giymek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada mor çorap giymek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına delalettir.

Rüyada parlak çorap görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ince külotlu çorap görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtılmış çorap görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments