Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel çorap giymek

Rüyada güzel çorap giymek

Rüyada güzel çorap giymek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel çorap giymek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi ya da grupların karakterlerini biliyorsunuz.

Rüyada güzel çorap giymek adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına işarettir.

Rüyada güzel çorap görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada pembe çorap giymek hayalkırıklığı duyacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz tül çorap giymek kazancının her gün daha fazla artacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada delik çorap giymek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çorap giymek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yün çorap giydiğini görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına delalet eder.

Rüyada iki tane çorap giymek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments