Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın ters gittiğini görmek

Rüyada arabanın ters gittiğini görmek

Rüyada arabanın ters gittiğini görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın ters gittiğini gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle vakit geçirmeniz boşluk hissini kapatabilir veya hayata farklı gözle bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada arabanın ters gittiğini görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine alamet eder.

Rüyada arabanın ters döndüğünü görmek gelirinin artacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, kederlerinin son bulacağına işaret eder.

Rüyada arabanın takla atmasını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada arabanın tekerleğinin patladığını görmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, evini ve ailesini unutacağına, eğleneceğine yorulur.

Rüyada arabanın anahtarını görmek rahatının kaçacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına işaret eder.

Rüyada arabanın patladığını görmek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi arabanın yandığını görmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına inanılır.

Rüyada arabanın üstüne çıkmak büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments