Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi arabanın yandığını görmek

Rüyada kendi arabanın yandığını görmek

Rüyada kendi arabanın yandığını görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, huzurlu hissedileceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine işaret eder.

Rüyada kendi arabanın yandığını gördüyseniz:

  • Sadece duygusal ilişkiler değil sosyal kontaklarınız da bozuk olabilir.

Rüyada arabanın yandığını görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalettir.

Rüyada beyaz arabanın yandığını görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine alamet eder.

Rüyada bir arabanın yandığını görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi arabanın yandığını görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, planların sarkacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada arabanızın yandığını görmek yeni başlangıçlar yapacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine işarettir.

Rüyada arabanın tekerleğinin patladığını görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, koltuğunun da yükseleceğine yorulur.

Rüyada arabanın uçuruma düştüğünü görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, hayırlı haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabanın dağıldığını görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments