Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın takla atmasını görmek

Rüyada arabanın takla atmasını görmek

Rüyada arabanın takla atmasını görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, küfürlü söze, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada arabanın takla atmasını gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmemenizde fayda var.

Rüyada arabanın takla atmasını görmek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havada takla attığını görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla takla attığını görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin takla attığını görmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada takla atmış araba görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercinin takla attığını görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ters takla atmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada kamyonla takla atmak memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, başarılarının artacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments