Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki güzel kadın görmek

Rüyada iki güzel kadın görmek

Rüyada iki güzel kadın görmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, temize çıkacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki güzel kadın gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızın üzerinden geçmeli, sahip olduklarınızı korumak için gerekeni yapmalısınız.

Rüyada yaşlı güzel kadın görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, modern insanlarla tanışılacağına işaret eder.

Rüyada güzel kadın yüzü görmek sağlığının yerine geleceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye, gözyaşlarının dineceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel genç kadın görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir kadınla gezmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, şansının bahtının açılacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık güzel kadın görmek sevinç ve sürura, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine alamet eder.

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, evliliğinde mutlu olacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel bakımlı kadın görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments