Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercinin yuva yaptığını görmek

Rüyada güvercinin yuva yaptığını görmek

Rüyada güvercinin yuva yaptığını görmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada güvercinin yuva yaptığını gördüyseniz:

  • Tamamen tesadüfi bir olay özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren bir konuya olumlu bir ivme kazandırabilir.

Rüyada güvercinin yuva yaptığını görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yuvada güvercin görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercine yuva yapmak atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet eder.

Rüyada güvercin yuvası yapmak korkularından, kötü duygularından arınacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine rivayet eder.

Rüyada güvercinin eve yuva yaptığını görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine alamet eder.

Rüyada yuva yapan güvercin görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına yorulur.

Rüyada güvercin yuvası görmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına delalettir.

Rüyada güvercin yuvası ve yavrusu görmek güzel günlerle tanışılacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments